Hopp til innhold

Karoline Lauvsland er vår beste jentehopper og strekker seg til 47 meter (Foto: Geir Daasvatn)

Resultater Trollbakken challenge 4. juli

Hopprennet i Trollbakkene 4. juli fikk se ny bakkerekord for damer

Etter flere dager med storsamling var det endelig tid for renn lørdag 4. juli. Store og små, i alle bakker. Jenter og gutter, damer og herrer. Karoline Lauvsland, Øvrebø IL klinte til med 47 meter og satt dermed ny bakkerekord for damene. For herrene var evigunge Håkon Helgesen fra Gjerstad lengt med 49 meter. Det ryktes om at flere prøvde seg på den magiske 50 meters grensen, og Håkon Sørstad fra Gjerperkollen var nede på hele 52,5 m men at både han med flere måtte nedi med både hender og andre kroppsdeler i landingen.

Resultater Trollbakken 4. juli

NIF-EPI01, 01
fnugg