Hopp til innhold

Hovdenbosatte og Team ELON Vest løperen Gaute Kvåle var dagens raskeste mann i Hovdennrennet

Resultater Hovdenrennet

Hovdenrennet ble en stor suksess. Med strenge smittervernregler og et meget ansvarlig og disiplinert foreldre/lederkorps, så gikk alt strålende

Informasjoner Hovdenrennet Startlister Hovdenrennet 2020 Informasjoner terminlisten  Invitasjon Hovdenrennet Webcam Kretscup 2020-2021

Resultater Hovdenrennet 2020 (et ark for hver klasse)

Årets Hovdenrenn foregikk under svært gode forhold. Men det ble litt merkelig denne gang. Stadion var tilnærmet folketom og fokuset var smittevern. Likevel gjorde arrangør en imponerende innsats og arrangerte et flott renn. To kohorter, de eldste først og de yngste til slutt. Blide fjes, og for noen var det årets første møte med snøen. Kappestrider og pallplasser, utmattede løpere som lå lenge i målområdet - Hovdenrennet hadde det meste, som vanlig. Takk for denne gang og takk til alle som bidro til skifesten.

Rennleder Roar Hjelmeset gav ut luer til de minste.

Fra tidligere:

Hovdenrennet inngår også i sesongens kretscup

Det er ca. 270 stk påmeldt på Hovdenrennet. 

Det blir 2 ulike Kohorter. Ingen personer kan være i begge Kohortene. Når en er kommet innpå Kohort området kan en ikke gå ut av området for så gå tilbake til området. Dette gjelder alle .Kohort områdene er ulike for Kohort 1 og 2. Alle ledsagere som skal innpå Kohort område må registrere navn og tlf til funksjonær ved inngangen.

Kohort 1 er for alle fra 14 år og oppover. i denne Kohorten er det 160 deltakere. Det  er 21 deltakere på 14 år så disse kan ta med 1 ledsager på hver. Da er det 18 plasser igjen og disse prioriterer vi på 15/16 åringene som trenger hjelp. Ellers anbefaler vi at ingen utenom 14 åringene trenger ledsagere inne på området. På Kohort område 1 kjører en bil innpå stadion også må løper selv gå inni Kohort område. SE KART

Kohort 2 er for alle fra 13 år og nedover. Her er ca 100 deltakere og alle kan ta med seg 1 ledsager hver. Når en kjører bil innpå stadion er en inne på Kohort området. Derfor kun 1 ledsager per deltaker som kan sitte i bilen innpå Kohort område. SE KART

Rennprogram.

Start/løype/mål åpner for kohort 1 09:15
Første start 10:30
Siste start 12:13
Siste målgang 12:30
Siste løper ute av start/løype/mål 13:00
Nedvask 13:00
Start/løype/mål kan åpnes for kohort 2 13:10
Første start 14:00
Siste start 14:46
Siste løper ute av start/løype/mål 15:30
10 km, 4 x 3 Km

Junior/senior menn

 5 km  2 x 3 Km

Jun/sen damer 15/16år Jenter/gutter

 3 km  1 x 3 km

13/14 år Jenter/gutter

 2 km  1 x 2 km

11/12 år Jenter/gutter

 1 km 1 x 1 km

8-10 år Jenter/gutter

FHI har satt begrensinger på hvordan arrangement skal gjennomføres som gjelder ut året. Norges Skiforbund har i denne sammenheng utarbeidet en plan på hvordan skirenn skal gjennomføres. Hovdenrennet er kun åpent for utøvere fra Agder og Rogaland Skikrets, samt utøvere som har sin studieplass i vår krets (Hovden Skigymnas /Sirdal Ski). Utøvere fra andre kretser kan ikke delta pga. skikretsens vedtak og koronaveileder frem til og med 31.12.2020. Utfra disse reglene har vi som arrangør laget et opplegg der smittevernstiltak er ivaretatt. Personer som representerer klubb utenfor krets, men har bosted adresse i kretsen kan likevel stille til start.

TD: Steinar Haugen

Rennleder: Roar Hjelmeset 95144188 roar@hovdenskigymnas.no

nif-epi04, 04
Foto: Sverre Hjørnevik