Hopp til innhold

Påmelding kretslag langrenn junior 2019-2020

Langrennskomiteen fortsetter tilbudet til løpere som IKKE skal på skigymnas etter endt ungdomsskole

Invitasjon kretslag junior 2019-2020

Langrennskomiteen i Agder og Rogaland skikrets har i fem år hatt et tilbud for utøvere som ikke velger å gå på skigymnas etter ungdomsskole. Vi ønsket å gi disse også en mulighet til fortsatt utvikle seg som langrennsløpere.  Det viser seg at det er bra for motivasjonen i treningen å komme sammen på samlinger, selv om mye bra jobb blir gjort rundt i klubbene.

Tilbudet har fungert godt for de utøverne som har vært med på kretslaget, og de har gitt tilbakemelding om at det er et tilbud de fortsatt ønsker.

Utøvere som melder seg til å delta på kretslaget er juniorutøvere som satser aktivt på langrenn, og de bør ha som mål å delta i Norgescuprenn i tillegg til renn i kretsen. Egenandel for å bli med på kretslaget vil bli krevet.

Innhold kretslagstilbud:

Trener - treningsplaner/oppfølging samlinger

4 barmarksamlinger sommer/høst

1 samling på snø

Oppfølging Norgescup renn/  jr. NM - hjelp fra foreldregruppe

Renate B. Tjetland 25 år fra Gjesdal IL var trener i fjor og fortsetter som trener for kretslaget i sesongen 2019/2020. Hun var selv helt inntil i fjor, aktiv langrennsløper på høyt nasjonalt nivå og vært en del av laget Team Veidekke Vest. I Lillehammer har hun studert idrettsfag.

Vi vil som tidligere år være avhengig av at klubber som har løpere på kretslaget, bidrar med tilrettelegging under samlinger.

Kretsen har allerede samarbeid med Sirdal Skigymnas når det gjelder smøreopplegg på norgescuprenn og junior NM.

Detaljert samlingsopplegg kommer.

Oppstartsamling planlegges i juni på Ålgård, nærmere info kommer.

Håper klubbene formidler dette til aktuelle junior og eldre junior løpere. Vi vil nå se interessen og aktuelle utøvere melder seg innen 10. mai til e-post under. (de som var med i fjor må også bekrefte om de blir med videre) Ved evt. spørsmål: mob 91708266

Langrennskomiteen, Agder og Rogaland Skikrets

Leder, Henning Wiig

Sonerepresentant Vest, Inger Ravndal mob:91708266 E-post: inger.ravndal@lyse.net 

NIF-EPI01, 01