Hopp til innhold

Hovdentour 16. mars

1800 deltakere under helgens Hovdentour, Erik Nordjordet Vehus og Solveig Pedersen raskest i høgfjellet

HJEMMESIDE HOVDENTOUR PÅMELDING HOVDENTOUR PÅMELDTE HOVDENTOUR RESULTATER

NB!! 10 km Konkurranse klasse 13-16 år (13/14 og 15/16 er klasseinndelingen).

Gratis buss frem og tilbake fra Evje

Her er noe informasjon om snøforhold og løype lengder. Det har siste uken snøet ganske bra og løypene er veldig bra. Det er nå bestemt at vi skal ha 42,5 km på årets HovdenTour. Dessverre mangler vi litt snø på å komme oss rundt selve Auversvasseggi Vi har derfor laget en ny løype oppe ved Aueversvann som går i en runde på fremsiden av eggi ved selve Aueversvann.

Værmeldingen ser bra ut og det er meldt lite vind på fjellet. Så vi ønsker alle velkommen til Hovden nå til helga.

HOVDENTOUR SOM PLANLAGT

Selv med lite snø kjører vi HovdenTour som planlagt. Og på Afterskien har vi årets GrandPrix vinner Tom Hugo på scenen, sammen med bandet Radiojam. 

Som de fleste har fått med seg har ikke snø vært det Hovden har hatt mest av i vinter. Det neste 10 dagers varsel, ser lovende ut med både snø og kulde. Vi har nå startet å kjøre oss innover landskapsvern område og det virker svært lovende. Det vi ikke kan garantere per nå er løypa rundt Auversvasseggi, her trenger man mer snø, men det kan komme. Uansett skal vi garantere løype på over 30 km som den lengste løypa. 10 og 22 km vil gå som planlagt.

Ellers har påmeldingen til nå vært overaskende bra og vi ligger foran fjoråret i antall deltakere.

Så for deg som tvilte på årets HovdenTour så er vi som arrangør klare for å gi dere en flott opplevelse på fjellet.

På afterskien vil søndagens Grand Prix vinner Tom Hugo, sammen med bandet Radiojam spille. Dette vil være en grei oppladning før man reiser videre til den internasjonale finalen i Israel

NIF-EPI02, 02
NTB