Hopp til innhold

Team Veidekke Vest

2016-2017

Uttak og ny trener i Team Veidekke Vest

Styringsgruppa i Team Veidekke Vest har engasjert Eivind Arne Bjaaland som ny trener for laget, og tatt ut ni løpere til neste års lag.

Etter at Frank Heggbø valgte å trekke seg fra stillingen etter å ha fått fantastiske tilbakemeldinger på jobben han har gjort i sesongen 2015-2016 , satte styringsgruppen i gang med jobben å finne Heggebø sin erstatte

Vi er godt fornøyd med søkerene til stillingen i Team Veidekke Vest, og føler at vi nå har fått på plass en engasjert trener for Team Veidekke Vest, sier styringsgruppeleder Geir Olav Håland

Laguttak sesongen 2016-2017:
Nils Magnus Bøen Grave,  IL Korlevoll
Gaute Kvåle,  Røldal IL
Torstein Bu,  Førde IL
Vebjørn Turtvit,  Voss IL
Thomas Hetland,  Helleland IL
Magnus Lian Aarrestad,  Sandnes IL
Lisa Kvamme,  Hjelmeland IL
Renate Tjetland,  Gjesdal IL
Hege Djukastein,  Bulken IL

 

2015-2016

Team Veidekke Vest etablert

Norges Skiforbund har tatt ut 11 utøvere i det nyopprettede Team Veidekke Vest.

Regionlagene er en felles satsing mellom Norges Skiforbund Langrenn og Veidekke. Lagene representerer utøvere som ligger rett under dagens langrennslandslag, og som har ambisjon om å bli eliteutøvere. Med Team Veidekke Vest på plass er alle fem regionlagene i drift. De fire andre regionlagene er Team Veidekke Innlandet, Team Veidekke Trøndelag, Team Veidekke Nord-Norge og Team Veidekke Oslofjord.

Det er Agder og Rogaland Skikrets, Hordaland Skikrets og Sogn og Fjordane Skikrins som har etablert det siste Veidekke-laget i samarbeid med Norges Skiforbund. På det nyopprettede laget er det tatt ut fire kvinner og syv menn.  
- Vi er veldig glad for å ha dette teamet på plass, og føler nå at vi endelig kan gi også løperne fra vår region et solid tilbud, sier leder i styringsgruppen til Team Veidekke Vest, Geir Olav Håland.

Det har vært arbeidet med regionlaget siden høsten 2014. Et viktig arbeid har vært å få sikret en trygg finansiering av laget. Veidekke er lagets generalsponsor, men også kveiteprodusenten Sterling i Rogaland og kjøpesenteret Sletten Senter i Bergen er med å sikre at laget er etablert. Arbeidet med ytterligere finansiering fortsetter parallelt med oppstart av teamet. 

Frank Heggebø fra Ølen er ansatt som trener for teamet. Han har erfaring blant annet fra Hovden Skigymnas, Sirdal Ski og Team Synfjell.

- Vi har fått en solid trener til å ta ansvar for laget. Vi er trygg på at Frank, i samarbeid med oss og Skiforbundet, skal gi våre 11 løpere et svært godt tilbud, sier Håland.

Disse er tatt ut:

Magnus Lian Aarrestad

Sandnes IL

Anne Vatnedalen

Bykle IL

Lisa Kvamme

Hjelmeland IL

Renate Tjetland

Gjesdal IL

Vebjørn Turtveit

Voss IL

Nils Magnus Bøen Grave

Korlevoll IL

Gaute Kvåle

Røldal IL

Hege Djukastein

Bulken IL

Gjøran Tefre

Førde IL

Trygve Henden Gaasø

Fjellhug/Vereide IL

Torstein Bu

Førde IL


Geir Olav Håland