Hopp til innhold

2023 Savalen NC junior

Equinor Norgescup Junior Sprint Fristil.
Bli med i vår WhatsApp-gruppe

NB! Juryen har tatt innspill og diskusjon under lagledermøtet til etterretning, og justert lengde på løype for damer - se løypekart i presentasjon fra lagledermøte. Dameløypa går da rett frem ut fra start, altså ikke rundt bak skiskytterstadion. Dameløype blir med dette ca 100 meter kortere enn herreløypa. 

 

Tidspunkt for start prolog kvinner er endret fra kl 09.00 til 09.30. Prolog herrer starter kl 13.15. 

Sprinten blir arrangert etter samme modell som NC på Lillehammer i januar, dvs med 50 stk videre fra prolog i hver klasse og 10 løpere i hvert heat i kvart/semi/finale. 

For værmelding: Legg inn Savalen Fjellhotell & spa på yr.no (100 meter fra stadion). 
For GPS til stadion: Legg inn Savalen Fjellhotell & spa

Sprinten er åpent for alle juniorløpere, ikke kun de 50 beste i hver klasse i Norgescup. 
Og; med poengene fra dette rennet KAN man komme inn blant de 50 beste i sin klasse, og dermed være kvalifisert for deltakelse i Norgescup-finalen på Tolga 1.april. 

Smørefasiliteter
Siden det på Savalen kun arrangeres ett enkeltstående renn i fristil (og mange allerede har etablert seg med smørefasiliteter på Tolga) tilbys det ikke leie av smøreplasser i telt denne gangen. Det er god plass til å sette opp egne smørebukker og mindre «lagstelt» på avmerket område på stadion.
Vi har noen plasser til smørevogner, disse kan leies for kr 2.500. Prisen inkluderer ett strømuttak og parkering for en bil. Beskriv ved bestilling hvilke krav til strømtilførsel din vogn har. 
Bestilling innen 1.mars til Roar Tangen: e-post: roar.tangen@osta-elektro.no / telefon: 913 87 325. 

  • Når: 31.03.2022 - 31.10.2021
  • Hvor: Savalen
  • Påmeldingsfrist: 28.03.2022

Samarbeidet med Norges Skiforbund (NSF) startet i 2009. Avtalen omfavner aktiviteter fra sør til nord i Norge. Samarbeidet inneholder talentutvikling og aldersbestemte landslag i langrenn. I tillegg støtter vi ulike arrangementer og prosjekter som Equinor Norgescup, Equinor Morgendagens Skiledere, Equinor Internasjonal Talentsamling, Equinor Realfag i Sport.