Hopp til innhold

Presse-info


Nedenfor følger praktisk informasjon for media før NM del 1 i Trondheim/Granåsen 16.-19. januar 2021.

Akkreditering
Alle må søke om akkreditering innen 13. januar 2021 klokken 16.00 på https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=hNJTrG4e5UOYdYYiMSuKg7j_QPMh2ABJvYItBPrKYtlUQkxXQlo4MjRTNjlTWVNVR1NHREk0Q09VSyQlQCN0PWcu 

Grunnet begrensninger som følge av smittevernplanen vil kun representanter for redaktørstyrte medier kunne akkrediteres. Det vil være en begrensning på 4 akkrediteringer pr redaksjon.
I akkrediteringssøknaden vil du bli bedt om å angi hvilket dager du ønsker akkreditering til. Vi oppfordrer til at man ikke angir flere dager enn man skal være tilstede da det vil forhindre andre fra å få akkreditering.

Pressesenter i Granåsen
Pga smittesituasjonen, og for å begrense kontakt og opphold innendørs, ønsker vi i størst mulig grad å unngå ansamlinger innendørs (eksempelvis på et pressesenter). Hvis noen har spesielle behov som gjør det avgjørende med tilgang på arbeidsplass i Granåsen skal vi forsøke å tilrettelegge for det så langt det er praktisk mulig innenfor gjeldende smittevernsråd. Angi da dette i akkrediteringssøknaden.

WhatsApp kanal
Vi oppfordrer alle til å følge WhatsApp kanalen for media på https://chat.whatsapp.com/Iv9p03hco3K2TC5ErliFyb

Smittevern
Alle akkrediterte må sette seg inn i gjeldende smittevernsplan for arrangementet. Denne finnes under smittevern (skiforbundet.no)

Praktisk informasjon
All praktisk informasjon om rennprogram m.v. finnes på NM i Trondheim - 2021 (skiforbundet.no)

Praktiske spørsmål:
For praktiske spørsmål ta kontakt med lokal arrangør ved Per Lund per@sporteventnorway.com 90930225