Hopp til innhold

Rottensteiner gir seg

Østerrikske Michael Rottensteiner (34) gir seg som trener for alpinlandslagene.

Rottensteiner har vært World Cup-trener de sju siste årene for alpinlandslaget. Han har lagt bak seg fire år med teknikklaget og tre år med kombilaget. Østerrikeren er blitt en merittert trener, og han legger ikke skjul på at det er tungt å si farvel til det norske alpinlandslaget.
– Det har vært noen fantastiske år, og vi har hatt mange fine resultater. Jeg føler meg dessverre ikke klar til å gå på en ny sesong av personlige grunner, og da er det bedre å gi seg. Jeg er lei meg for beslutningen, men jeg fant ut at dette blir det beste for alpinlandslaget og meg selv, sier Rottensteiner.

34-åringen gikk egentlig over i en ny rolle til landslagssjef for herrelagene tidligere i juni, men nå må sportssjef Claus Johan Ryste gjøre endringer i trenerteamet.
– Michael har gjort en kjempejobb for oss i mange år, og vi skulle gjerne hatt han med videre. Dessverre var det ikke mulig denne gangen. Vi kommer fremover til å rekruttere nye personer inn i trenerteamet, og kommer tilbake på hvordan organiseringen blir, sier Ryste.

NIF-EPI03, 03