Hopp til innhold

Klart for verdenscup for master

I helgen er det klart for verdenscup i alpint for masters på SNØ, der kjente ansikter og erfarne skientusiaster vil møtes i kampen om ære og jakten på nye pokaler.

Blant deltakerne finner vi navn som Kjetil André Aamodt, som vil utfordre sin tidligere konkurrent, Sami Outilla, fra Finland. Dessverre ser det ut til at Kalle Palander, VM-vinner i 1999, ikke klarte å komme i form denne gangen, men konkurransen ser likevel ut til å bli tøff og spennende.

En av de mest imponerende deltakerne er Kjell Aurmo, som i en alder godt over 80 år fortsatt viser en imponerende styrke og utholdenhet på ski. Hans deltakelse er et bevis på at alder ikke er noen hindring for lidenskapen for alpint.

I tillegg til SNØ i Oslo arrangeres det også innendørs verdenscup for masters andre steder. I november er det tre steder som huser slike konkurranser. Dette er Amneville i Frankrike, Wittenburg i Tyskland og SNØ Oslo. Neste år tar FIS steget videre ved å etableringen en innendørs cup basert på alle konkurransene som arrangeres i november. Dette vil kanskje gjøre at deltakelsen øker på disse innendørs-rennene tidlig på sesongen.

Mange dugnadstimer er lagt ned av masters-gjengen i Norge som har tilrettelagt for en fantastisk WC-helg på hjemmebane!

Vi ønsker alle velkommen til SNØ.

Program og løpende informasjon

nif-epi04, 04