Hopp til innhold

Fokus rekruttering - aldersbestemte samlingspunkt som gir minner for livet

Telenorlekene, hovedlandsrenn, Bama og nasjonale breddesamlinger. Bredde og topp, går hånd i hånd. Alpinfamilien håper å se mange glade alpinbarn på våre aldersbestemte møteplasser i sesongen 2023-2024.

Spør man en tidligere, eller nåværende alpinist om sine beste minner fra barndommen/ungdomsårene - svarer mange en av de ovennevnte arrangement. Skigleden, motivasjonen, treningsviljen og for noen - å bli en fremtidig verdensmester. Miljøbygging i egen klubb/krets og reise sammen på tur. For den eldre garde går tankene fort til Donald Duck lekene på Kongsberg, kanskje for første gang utenfor egne kretsgrenser. Kommer man til Ål for første gang på Bama og ser horden av barn som smiler fra øre til øre, så er nok gleden like stor for dem idag, som i gamle dager. Det kribler litt ekstra og man vil bare få på seg skiene og sette utfor. Det er ekte SKIGLEDE.

I 2024 ønsker Ål IL alpint velkommen til BAMA alpinfestival i tidsrommet 15-17 mars

HJEMMESIDE BAMA ALPINFESTIVAL BAMA FACEBOOK

I 2024 ønsker Geilo IL alpint velkommen til Telenorlekene i tidsrommet 11-14 april. 

Hjemmeside Telenorlekene 2024 Telenorlekene facebook Informasjoner NSF U14

I 2024 ønsker Oppdal IL alpint velkommen til Hovedlandsrennet i perioden 2-7 april

Hjemmeside HL 2024 Oppdal alpint facebook Informasjoner NSF U16

NSF breddesamlinger fart 2024 (U14-U16)

Fartsamling 2-4 februar Hafjell Fartsamling ÅL 23-25 februar  Fartsamling ÅL 26-28 februar

Alt grunnlag for alpint, gjøres i klubbene. Deres utrettelige arbeid for at barn skal få oppleve gleden av alpinsporten, er beundringsverdig og samtidig helt nødvendig. Mye av dette gjøres også via Telenorkarusellen. Vi håper at flest mulig av våre klubber i hele alpinnorge søker om å arrangere dette i sesongen 2023-2024. Søknadsfrist 25. november.

Telenorkarusellen informasjoner

Atle under Bama 2023

NIF-EPI02, 02