Hopp til innhold

Henrik Røa (NTB)

Henrik Røa ferdigoperert

Henrik Røa (27) var tirsdag gjennom en planlagt operasjon til i St. Johann, rett utenfor Kitzbühel. Der ble det også oppdaget en skade på høyre menisk som ble leget.

Under fredagens fall pådro han seg et åpent brudd i høyre legg. 27-åringen fra Heming falt stygt over målstreken under det første utforrennet i Kitzbühel fredag. Fra startnummer 48 kjørte Røa mot mål, men fikk et slag på venstreskien og falt over målstreken. Etter behandling i bakken ble Røa hentet av helikopter og fraktet til sykehuset i St. Johan. Fredag ettermiddag var han gjennom sin første vellykkede operasjon

– Henrik er nå ferdig operert og klar får å komme hjem. Han tok ny operasjon tirsdag som var planlagt. Alt har gått bra og er nå klar for å komme hjem til Norge, forteller lege for alpinlandslaget, Marc Strauss.

Røa er om kort tid på vei hjem.
– Jeg er innstilt på å komme tilbake i full trening. Foreløpig tar jeg dag for dag, men jeg er optimistisk med tanke på fremtiden, sier Røa.

NIF-EPI02, 02
NTBScanpix