Hopp til innhold

Jenteprosjektet

Da nærmer det seg første samling i jenteprosjektet. Et utvalg av 10 jenter er invitert til barmarksamling i felleskap med dame landslagene 20.-24. juni på Sognsvann.

Første samling i jenteprosjektet

20.-24. juni vil det være oppstart av et samlingsbasert jenteprosjekt. Målsetningen er at man treffes på tvers av de ulike treningsmiljøene med samlinger på barmark og ski. Første samling er en barmarks samling i Oslo, med base på Olympiatoppen. Her blir 10 utøvere invitert til en ukes trening samling i felleskap med landslagene. Utøverne bor denne uken på toppidressenteret ved Sognsvann og det er lagt opp til trening gjennom hele dager og uken.  Målet med denne samlingen er at man i felleskap skal bygge erfaringer og kultur. Samlingen skal skape motivasjon gjennom høy kvalitet og innsats, og inspirere jentene i sine hjemme miljø.

Uttaket er gjort med bakgrunn av punkter og Ironman score på utøvere som er i junior alder for sesongen 2023. Det inviteres jenter fra hver årgang.

Etternavn

Fornavn

Skiklubb

Fødselsår

HAUGLAND

Ine

Il Skade

2002

BJOERNSGAARD

Amalie Harildstad

Lillehammer Skiklub

2002

JELLUM

Thea Emilie Benth

Kroedsherad IL

2003

LUNDER

Cathinka

Stabaek If

2003

MOELLER

Pia

Oppdal Alpin

2003

JACOBSEN

Christina

Tertnes Alpin

2004

HAUGEN

Ulrikke

IL Heming

2004

SYLVESTER-DAVIK

Madeleine

Tertnes Alpin

2005

STEINSVIK

Adriane

Narvik Slalomklubb

2005

Sylvester-Davik

Pia

Tertnes Alpin

2005

Uttaket er gjort av Jounior og bedde ansvarlig, Stefan Johnsen Havnelid, i samråd med Utdannings ansvarlig, Einar Witteveen, Sportsjef Claus J Ryste og trener teamet på damesiden.

NIF-EPI03, 03
NTBScanpix