Hopp til innhold

Inni Holm Wembstad (NTB)

Holm Wembstad ute resten av sesongen

Alpinlandslagets Inni Holm Wembstad (22) fra Asker Skiklubb ødela kneet da hun falt i World Cup-rennet i St. Moritz lørdag. I første omgang er det snakk om en rehabiliteringsperiode på tre måneder før hun skal være tilbake 100 prosent i trening.

Holm Wembstad hadde hele tiden et håp om at hun kom fra fallet uten et lengre skadeopphold, men det viser seg at korsbåndet er strukket. Dette kommer frem av MR-undersøkelser av det medisinske teamet i Norges Skiforbund i samarbeid med Olympiatoppen denne uka. For alpintalentet fra Asker er det foreløpig ikke snakk om en operasjon, og går alt som planlagt er hun for fullt tilbake i trening i slutten av mars.  

– Det er kjedelig å miste resten av sesongen, men ser frem til at jeg får med meg hele oppkjøringsperioden til 2023-2024-sesongen. Perioden på sidelinjen er forhåpentligvis ikke så lang, og målsettingen er at jeg skal kunne prestere når World Cup-sesongen starter igjen til neste vinter, sier Wembstad. 

NIF-EPI03, 03