Hopp til innhold

Paradager på SNØ - alpint

I samarbeid med SNØ, COGNITE, Bardum og Stiftelsen VI ønsker NSF Alpint varmt velkommen til Paradager på SNØ. Sammen med våre samarbeidspartnere, vil vi tilrettelegge for at du skal kunne nyte vinteraktiviteter i trygge omgivelser - helt gratis.

I løpet av høsten 2021 arrangeres det fire Paradager på SNØ. Disse dagene kan du komme og teste bakkene og utstyr tilpasset deg i trygge omgivelser. Arrangementet er kostnadsfritt for både utøver og ledsager (ledsager må ha ledsagerbevis).
I tillegg vil også dyktige instruktører være tilstede for å bistå deg og din ledsager med eventuelle spørsmål og utfordringer. 

Vårt mål er at alle skal føle seg som en del av fellesskapet som blir skapt på SNØ. Alle kan delta, uavhengig av nivå og forhåndskunnskap.

Paradager arrangeres i samarbeid med Stiftelsen VI, Norges Skiforbund, Cognite, Aker Active, Bardum og Igloo Innovation.

 

Datoer;
Det er ulike datoer som er tilrettelagt med utstyr og instruktører for utviklingshemmet, og bevegelses-, syns- og hørselhemmet. Det er selvsagt mulig å melde seg på flere tidspunkter.

Utøvere med utviklingshemning;

  • 02.11.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00
  • 30.11.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00

Utøvere med en bevegelse-, syns- eller hørselhemning

  • 19.10.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00
  • 23.11.21 | Dagtid kl. 11:00-15:00 / Kveldstid kl. 17:00-20:00

Påmelding
Påmelding er kostnadsfritt og skjer via skjema under. Vi ber om at du oppgir den info vi spør etter i påmeldingsskjema slik at vi er best mulig forberedt for ditt besøk. 

Link til; Påmeldingsskjema
Påmeldingsfrist: 14 dager før gitt arrangementdato

Ledsager;
Dersom du har behov for hjelp i heis eller bakke må du ha med deg egen ledsager med gode skiferdigheter. Utøver må kunne vise ledsagerbevis for kostnadsfri adgang for ledsageren. 

Utstyr;
Du kan ta med eget utstyr eller låne her hvis ønsker det. Dersom du ikke har eget utstyr/ønsker utprøving av aktivitetshjelpemidler, må du oppgi dette i påmeldingsskjema over.

Ønsker du å skaffe deg eget utstyr, men er usikker på hvilke rettigheter du har til stønad med tanke på aktivitetshjelpemidler? Bardum har samlet all informasjon du trenger om rettigheter og søknad om aktivitershjelpemidler her.

Skiforbundet tilrettelegger alpinaktivitet for funksjonshemmede utøvere over hele landet. Har du spørsmål eller ønsker informasjon om aktivitet tilpasset deg i ditt nærmiljø? 

Kontakt Beate Cathrin Haugen; Bredde- og Rekrutteringsansvarlig ParaAlpint,:
Mail: beate.haugen@skiforbundet.no.  Telefon: 48 10 52 62

NIF-EPI03, 03
NTBScanpix