Hopp til innhold

Kristin Lysdahl (NTB)

Sesongen over for Lysdahl

Kristin Lysdahl (25) skadet korsbåndet under teknikktrening i Bjorli fredag. I nær fremtid venter operasjon og opptrening.

- Dette var innmari kjipt, men jeg skal tilbake, sier Lysdahl.

Det var under slalåmtrening i Bjorli da uhellet var ute. Hun mistet kontrollen på skiene og landet på ryggen.
– Etter undersøkelser ser dette ut som en tradisjonell korsbåndsskade. Kristin er ute i cirka ni måneder, men det er gode muligheter for at hun kan komme tilbake for fullt, forteller lege for alpinlandslaget, Marc Strauss.

Lysdahl har etablert seg i verdenstoppen i slalåm siste årene. Hun har pallplasseringer i teamparallell i OL og World Cup, samt flere sterke plasseringer i storslalåm. Nå venter en opptreningsperiode, men Lysdahl er motivert for å komme tilbake for fullt.

NIF-EPI01, 01
NTBScanpix