Hopp til innhold

Helly Hansen blir alpinlandslagenes offisielle partner og leverandør av bekledning fra 2022. Fra venstre: Wilhelm Matheson, COO/CFO i Helly Hansen og sportssjef i alpint, Claus Johan Ryste. (Pedro Lemos)

Helly Hansen blir alpinlandslagets nye klesleverandør fra sesongen 2022/2023

Norges Skiforbund og Helly Hansen har inngått en avtale som starter i 2022 og med varighet på åtte år. Avtalen innebærer at Helly Hansen blir alpinlandslagenes offisielle partner og leverandør av bekledning og annet utstyr.

Les også: Engelsk pressemelding

Med over 140 års kunnskap og erfaring, er selskapet ledende innen tekniske skiklær.

Helly Hansen er i dag det betrodde valget til blant andre profesjonelle skikjørere og landslag over hele verden.

Partnerskapet med Norges Skiforbund Alpint er et naturlig strategisk valg for Helly Hansen. Ved å inngå partnerskap med et av verdens ledende alpinlandslag vil Helly Hansen styrke sin globale tilstedeværelse innenfor ski og samtidig vise selskapets langsiktige engasjement innenfor skisporten.

– Helly Hansen har en imponerende kompetanse, kultur og historie. Målsettingene til selskapet samsvarer godt med de vi har i Attacking Vikings og begge parter har et bredt, globalt nedslagsfelt. Avtalen sikrer bekledning av beste kvalitet og gir samtidig en langsiktighet som er avgjørende for å utvikle og befeste Norges posisjon som en av verdens beste alpinnasjoner, sier sportssjef i Skiforbundet Alpint, Claus Johan Ryste. 

– Vi er stolte over å samarbeide med Norges Skiforbund Alpint og med å flytte grensene for sportslige prestasjoner i fremtiden. Ski er en del av Helly Hansen’s DNA og dette partnerskapet er både et eksempel på vår entusiasme for skikjøring og vår tro på å langsiktige investere i alpint. Som det ledende varemerket for profesjonelle innen ski har vi fokus på å utvikle prestasjonsfremmende bekledning for å gi utøverne fordeler i trening og konkurranse, sier Tor Jenssen, CMO i Helly Hansen.

Norges Skiforbund Alpint og Helly Hansen vil uttale seg mer detaljert om partnerskapet når starten på avtaleperioden nærmer seg.

Om Helly Hansen
Helly Hansen ble grunnlagt i Norge i 1877 og utvikler klær med profesjonell kvalitet som hjelper folk med å holde seg og føle seg i live.  Gjennom innsikt hentet fra å bo og jobbe i verdens tøffeste miljøer, har selskapet utviklet en lang rekke innovasjoner det har vært først ute med, blant annet de første smidige vanntette stoffene for mer enn 140 år siden. Andre gjennombrudd inkluderer de første fleecestoffene på 60-tallet, det første tekniske innerlagene på 70-tallet, laget med Lifa® Stay Dry Technology, og dagens prisvinnende og patenterte temperaturregulerende H2Flow™-system. 

Helly Hansen er ledende innen tekniske seilerklær og avanserte skiklær, samt arbeidsklær i toppklassen. Skiuniformene brukes av og nyter tilliten til flere enn 55 000 profesjonelle, og er å se på olympiske utøvere, landslag og ved flere enn 200 skianlegg og fjellførervirksomheter i hele verden.

Helly Hansens ytterklær, innerlag, sportsklær og fottøy selges i flere enn 40 land og nyter tilliten til friluftsproffer og -entusiaster over hele verden. Hvis du vil vite mer om Helly Hansens nyeste kolleksjoner, kan du besøke www.hellyhansen.com.


Foto: Pedro Lemos

NIF-EPI02, 02
NTBScanpix