Hopp til innhold

Alle kretsrenn innstilt t.o.m. 14. februar

Regjeringen oppdaterte nasjonale smitteverntiltak 30. januar. For skiidretten medfører oppdateringen at gjeldende presiseringer videreføres til og med 14. februar.

Dette betyr at alle kretsrenn i Akershus Skikrets de to neste helgene (6.-7. februar og 13.-14. februar) avlyses eller utsettes til senere i sesongen.

Men fortsatt er det lov å drive vanlig aktivitet i klubb/treningsgrupper, se koronaveileder nederst.

Skikretsen v/grenkomiteer og admin. har tett dialog med aktuelle arrangøer av kretssrenn, og sammen jobbes det kontinuerlig med å justere terminlistene iht. de endringer som tvinger seg fram pga. korona.

Flere skirenn etter påske, vil fort bli aktuelt.

-------------------

LANGRENN: NM junior på Nes avlyses
De to planlagte helgene avlyses, etter tett dialog med kommuneoverlegen i Nes. NSF Langrenn vil bruke noe tid i samarbeid med skikretsene for å utrede mulighetene for å finne egnet arrangørsted og arrangørklubb senere i sesongen, dersom smittebildet og rammebetingelser for øvrig gjør det mulig.

KLIKK HER for å lese mer.

LANGRENN: NC Førde og NC Åsen
Begge arrangementer vil pr nå gå av stabelen. For NC Førde er det nå åpnet for junior født 2001 og 2002, men med antallsbegrensning og FIS-poengbegrensning. Påmelding er åpnet.

Les mere her: NC Førde

ALPINT: Hovedlandsrennet og Telenorlekene utsettes
Det lar seg ikke å gjennomføre Telenorlekene og Hovedlandsrennet 2021 slik reglene er i dag. Finalene blir derfor avlyst som opprinnelig oppsatt.

NSF Alpint forsøker derfor å gjennomføre arrangementene i forbindelse med breddesamlinger på Juvass i juni/juli. Forhåpentligvis står vi i en bedre situasjon når sommeren nærmer seg, og at det da vil være anledning til å gjennomføre et slik utendørs arrangement under trygge rammer. 

I den forbindelse er det reservert for breddesamling/Telenorleker på Juvass 21.-27.06.2021 og breddesamling/Hovedlandsrenn 28.06-04.07.2021, også på Juvass.

KLIKK HER for å lese mer.

NSF KORONAVEILEDER

nif-epi04, 04
NTB