Hopp til innhold

Mye positivt å ta med seg fra randofesten i Schladming

Det var særdeles vårlige forhold som møtte de norske utøverne i Schladming. En kunstsnøstripe her og der, ellers grønne marker og shortsvær!

På fredagens vertikal stilte Ida, Erik, Trym og Vegard for Norge. Krevende føre med masse "kunstsnøslush" og varmt og fuktig vær skapte ekstra utfordringer. Ida gikk inn til beste plassering av de nevnte med sin 20.plass. Øvrig resultater: Vegard - 31.pl, Trym - 39.pl og Erik - 44.pl. 

Resultater

Lørdagens kveldssprint i det velkjente målhenget i Schladming bød på mange positive reultater. Vår historisk beste mann, Hans-Inge Klette, klarte ikke gjenskape suksessen fra forrige helg og endte på 22.pl. Trym og Erik derimot, klarte å heve seg fra forrige helgs sprint. De gikk begge videre fra prologen og viste gode takter i heatene. Trym skled inn til 19.plass mens Erik endte på 27.pl. Veldig gledelig var det også å se at Ida har noe å gjøre i ett sterkt seniorfelt. Hun knivet lenge om avansement fra heatet sitt, men fikk en litt drøy sving i nedkjøringen og tapte både tid og plassering der. Hun endte tilslutt på 19.pl. 

Resultater

For øvrig kan begge konkurransene ses i reprise på ISMF Youtube

FORHÅNDSOMTALE:

6 utøvere klare for ISMF WC Schladming 1.-2.mars 

De norske utøverne er klare for å prøve seg på den velkjente alpinbakken i Schladming!  


Fredag ettermiddag skal utøverne ut på øvelsen, vertikal. Det blir bratt, hardt og brutalt! 615 høydemeter på 2,2 km! 
Start damer: 13.30 // Start herrer: 16.15 

Liveresultater 

Lørdag ettermiddag er det sprint som gjelder! Løypen går i det velkjente målhenget du er vant til å se fra TV-sendingene fra WC Alpint. 80 høydemeter gjennom en variert løype! Kan Hans-Inge gjenskape det gode resultatet fra forrige helgs WC Val Martello? 

Liveresultater Livestreaming

 

nif-epi04, 04