Hopp til innhold

Oslo Skikrets

Oslo Skikrets består av 54 klubber med over 10 000 aktive skiløpere. Skiforeningen har over 5000 aktiv og sammen er vi den nest største idretten i Oslo.  Skiidretten er den største aktøren for  vinteraktiviteter for barn, ungdom og voksne. Norges beste skikrets?  Prestasjoner på alle nivåer er på topp uansett

Aktuelt

Regionmøte hopp

Norges Skiforbund inviterer til Regionmøte hopp på Idrettens hus Ekeberg, tirsdag 11. november kl.18-22. Husk å melde dere på!

Høstmøte alle grener 14 oktober

Oslo Skikrets gjennomførte høstmøte på Ekeberg tirsdag 14 oktober. Først med en fellesdel om hvordan beholde utøverne lengre i skiidretten deretter hadde grenere egne møter.

Telenorkarusell 2014-2015

Telenor Karusellen er Skiforbundets viktigste rekrutteringstiltak og ble i vinter arrangert for 8. gang. Telenor Karusellen favner alle grener.

Omkamp om Markaloven??

Vi vil ha lover for Marka som fremmer aktivitet og Markaloven fungerer godt i den forbindelse. Vi trenger ikke omkamp om Markaloven slik det nå legges opp til fra Norges Naturvernforbund og Fylkesmannen i Oslo og Akershus. .

Spillemidler til utstyr

Tilskuddsordningen "Spillemidler til utstyr" videreføres i 2014. Alle klubber skal ha fått mail om dette i uke 39. Søknadsfrist er 29.10. Klikk for informasjon.

Må Marka vernes mot vern?

Planene for de nye naturresrvatene gir idretten og friluftslivet ytterligere begrenset "tilgang" til marka. Dagens markalov ble innført for å fremme mer friluftsliv, men de nye verneplenen gir helt andre forutsetninger.

Oslo Skikrets ting og vårmøter i grenene

Oslo Skikrets ting er berammet til 27.05.14 - alle dokumenter finnes i denne saken. Grenkomiteene i Oslo Skikrets har arrangert vårmøter/fagmøter. Referater etc finner du her

Disse ble valgt

På Skitinget søndag ble det valgt nytt skistyre, grenkomitéledere og nestledere for perioden 2014-2016, samt andre komiteer. I etterkant av Skitinget ble også andre komiteer oppnevnt.

Feil - Distansekort på nett

Vi har dessverre tekniske utfordringer med Distansekort på nett. Vi har i tillegg oppdaget at alle barna som har gått til dobbelt gull ikke har fått tilsendt sin premie. Vi beklager så mye og håper dere er tålmodige til dette er på plass igjen.

Feil - Distansekort på nett

Vi har dessverre tekniske utfordringer med Distansekort på nett. Vi har i tillegg oppdaget at alle barna som har gått til dobbelt gull ikke har fått tilsendt sin premie. Vi beklager så mye og håper dere er tålmodige til dette er på plass igjen.

Nye nettsider norgescup rulleski

Langrenn er blitt en helårsidrett, og interessen for rulleski er blitt stor. Vi ønsker å møte publikums behov også i sommerhalvåret.

Idretten - for folk flest

Idretten i Norge er i større grad enn i noe annet land, for folk flest. Ungdommen er på vårt parti. I jubileumsåret 2014 ber idretten og ungdommen om at Stortinget får bestemme, når alle fakta ligger på bordet. Verken mer eller mindre.

Topptrenerutdanningene 2014-16

Informasjon om Topptrenerutdanningen 1 og 2 fra Olympiatoppen og Norges idrettshøyskole. Her finner du brosjyre og linker til mer informasjon og hvor man søker.

Klart for Trenerseminaret

Norges Skiforbund, i samarbeid med Statoil, ønsker hjertelig velkommen til det populære Trenerseminaret 24.-25. mai på Norges idrettshøgskole i Oslo.

Skitinget 2014

Norges Skiforbund innkaller med dette til Skiting på Hotel Alexandra i Loen 14-15. juni 2014

Oslorunden flyttes

Milde temeraturer og dårlig vær gjør det umulig å arrangere på opprinnelige datoer

Miljøsamling i Hurdal

Frist for påmelding til Miljøsamlingen i Hurdal er flyttet til 31 januar. Det er mange ledige plasser.

NM i Langrenn på Lillehammer

Klubber og løpere fra Oslo skikrets har definitivt satt preg på årets NM i langrenn på Lillehammer. Flere gull og god prestasjoner preger Oslorapporten. Vi gratulerer.

Idrettsregistreringen 2014

Idrettsregistreringen 2014 er åpen. Fra 2. januar til 31. januar må alle idrettslagene rapportere nøkkelinformasjon til NIF på en nettbasert løsning.

Oslo skifestival - "10 i stil" - i reserverarenaen.

Skipresident Erik Røste imponert over kvalitet på Oslo skifestival arrangementet. Ikke enkelt å flytte 3300 startende og over 110 funksjonærer til en arena så langt unna. "Kraften i Ski-Norge" imponerer Røste

Snøproduksjon igang i alle anlegg

Det jobbes på spreng i alle anlegg for å få anleggene klare til helgens arrangement. Alpinrennene er avlyst, men det ser bra ut for resten av sesongen. KM i Langrenn er flyttet til Holmekollen

Klart for Verdens Snødag

I forbindelse med «verdens snødag» (World Snow day) og konseptet «Åpen Bakke» søndag 19. januar vil flere tusen nordmenn boltre seg med ski på beina.

Oslo dominans i Tour de Ski.

Sykt moromt sa Martin Johnsrud Sundby fra Røa på fredag og søndag så gikk han helt til topps på alle måter. Tour de ski ble "nesten" Tour of Oslo

Kjelsås beste skiskole i Norge

Det har vært kjent en stund at Kjelsås skole ble den beste skolen i landet sist vinter når det gjaldt å gå/kjøre mest på ski.

Utlysning av midler

Midler til klubber for å sikre bredde og minske frafall blant barn og unge. Søknadsfrist: 27. januar.

Utlysning av midler

Midler til klubber for å sikre bredde og minske frafall blant barn og unge. Søknadsfrist: 27. januar.

Klubbinformasjon

Det skjer mye i skikretsen for tiden. Vi har nok et nytt telefonnummer og sammen med skiforbundet har vi helt nye nettsider.

Skiidretten inn i Oslobudsjettet.

Skianlegget i Linderudkollen fullfinansiert. Budsjettforliket ga fullfinansiering av anlegget av anlegget som Kjelsås har jobbet for i snart 10 år.

Foreldreguide

Hvordan være en god idrettsforelder? Olympiatoppen og forskere på NIH har nå utviklet enkle anbefalinger om hvordan foreldre kan bidra på en positiv måte til å skape gode mestringsmiljø i klubbene.

Foreldreguide

Hvordan være en god idrettsforelder? Olympiatoppen og forskere på NIH har nå utviklet enkle anbefalinger om hvordan foreldre kan bidra på en positiv måte til å skape gode mestringsmiljø i klubbene.

KlubbAdmin er lansert

NIFs nyutviklede medlemsadministrasjon er lansert. KlubbAdmin har som mål å forenkle idrettslagets håndtering av medlemmer og skal være enkel å bruke.

Nye permisjonsregler i Oslo skolene

De nye permisjonsreglene i Oslo skolene blir en utfordring for de barn og unge som driver konkurranseidrett. Byrådet mener rektor kan gi fra inntil 10 dg pr skoleår.

Søker om vinterlekene 2022

I dag har Norges idrettsforbund, i kraft av å være Norges olympiske komité, og Oslo kommune, sendt søknaden til IOC om å få arrangere de olympiske og paralympiske lekene i 2022.

Snart sesong - er skilisensen på plass?

Det er nå klart for å betale årslisens kommende sesong. I Min Idrett finner alle som hadde årslisens i 2012/2013 betalingsinformasjon ved å logge seg inn på sin side.

Utstyrsordningen

I perioden 14. oktober til 14. november kan klubber søke om spillemidler til utstyr. Få søkere pr 11.11.13

Vis alle nyheter

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets
Fra 28.11.2014 Til 30.11.2014 Arr. navn Trening IRS KVITFJELL 28/29-30 NOV 2014 Arrangør Ingierkollen/Rustad Slalomklubb Gren Alpint Krets Oslo Skikrets
Fra 28.11.2014 Til 30.11.2014 Arr. navn BUL-sprinten Arrangør Bul IL Gren Langrenn Krets Oslo Skikrets
Fra 29.11.2014 Til 30.11.2014 Arr. navn BUL-sprinten juniorklasser Arrangør Bul IL Gren Langrenn Krets Oslo Skikrets
Fra 05.12.2014 Til 07.12.2014 Arr. navn BSKs snøsamling 2014 Arrangør Bækkelagets SK Gren Langrenn Krets Oslo Skikrets
Fra 06.12.2014 Til 07.12.2014 Arr. navn Trening IRS HEMSEDAL 06-07 DES 2014 Arrangør Ingierkollen/Rustad Slalomklubb Gren Alpint Krets Oslo Skikrets
Fra Til Tittel
Fra 14.11.2013 Til 15.11.2013 Tittel Skitinget 2014
Foto: NSF