Hopp til innhold

Oppland Skikrets

Aktuelt

FIS Youth Cup

Det ble en historisk helg i Oberstdorf da FIS arrangerte sin Youth Cup kombinert, for første gang med jenter på startstreken. Emil, Sebastian og Benjamin fra Oppland var også med i troppen.

FIS-liste langrenn

Da er det igjen tid for inn- og utmelding av løpere til FIS-lista langrenn for sesongen 2014-15. Siste frist 15. september.

Juniorsamling uke 40

Oppland Skikrets inviterer til åpen juniorsamling på Natrudstilen i uke 40, 29. september - 3. oktober. Påmeldingsfrist 14. september.

Trener I langrenn

Oppland Skikrets inviterer til Trener I-kurs langrenn, barmarksmoduler, 12-13. september på Lillehammer. Påmeldingsfrist 5. september!

Trener II langrenn

Hedmark og Oppland Skikrets inviterer til Trener II-kurs langrenn etter den nye trenerløypa. Første kurshelg er allerede 19-20. september, les mer her!

Arrangør og anlegg

Det er igjen klart for det tradisjonelle Arrangør- og Anleggsseminaret til Norges Skiforbund 19.-21. september.

Breddemidler FH

Norges Skiforbund utlyser 100.000 til aktivitet for funksjonshemmede for sesongen 2014-15. Søknadsfrist 1. oktober.

Rulleski i trafikken

Det er fortsatt en stund til snøen og vinteren kommer, vi oppfordrer alle som er ute på rulleski til å bruke hodet (inkl. hjelm), ta hensyn og tenke sikkerhet!

Barmarkssamling FH

Norges Skiforbund ønsker å få flere funksjonshemmede ut på ski. I den forbindelse arrangerer de barmarkssamling for langrenn og alpin på Mesnali Leirskole 2.-5. oktober.

Spillemidler 2014

Her finner dere søknadsskjema for spillemider til prepareringsutstyr 2014. Det er mer midler for klubbene i år. Søknadsfrist 21. september.

Bli OL-forkjemper!

På vei inn i sommerferien benytter jeg anledningen til å sende en sommerlig skihilsen med en oppfordring om å være aktive OL-forkjempere gjennom sommeren.

OL gir et samfunnsløft

Les Marit Roland Udnæs, leder i Oppland Skikrets, sitt innlegg i OL-debatten, publisert i GD og Oppland Arbeiderblad.

Vis alle nyheter
Foto: NSF - Nor Freeski