Hopp til innhold

Sosialt treffpunkt 13-16 år lørdag under Midt-Norsk Mesterskap

Nord-Trøndelag skikrets v/langrennskomiteen ønsker å invitere utøverne fra NTS (13-16 år) etter lørdagens renn på Midt-Norsk mesterskap til et sosialt treff med pizza og frukt. Møtested blir skiskytterklubbhuset på Steinkjer skistadion fra kl. 1430. Påmeldingsfrist 8. februar.

Sosiale tilstelninger og møtepunkt er fint og viktig for mange av utøverne for å bli bedre kjent. Dette kan skape trygghet og være med å bidra til at ungdommene fortsatt har lyst til å delta på skirenn. Noe som igjen kan hindre frafallet som vi i mange år har vært opptatt av.

Skikretsen synes dette er en fin mulighet for ungdommene og foresatte å bli kjent på tvers av klubber og alder, og ønsker å invitere skikretsens utøvere 13-16 år som deltar på Midt-Norsk Mesterskap (MNM) til et sosialt treffpunkt etter lørdagens renn (10. februar).  Møtested er skiskytterklubbhuset på Steinkjer skistadion fra kl. 1430. Det vil bli "mingling", pizza, frukt og saft! Foresatte er også velkommen! Ingen egenandel! Dette er en kostnad NT-skikrets tar!

NTS sine tradisjonelle og populære fellesopplegg med felles reise, opphold og smøring er tuftet på fellesskapet. Dette gjelder fra MNM, Hovedlandsrenn og Nc/NM-junior.

For å få en viss oversikt over hvor mange som kommer, ønsker vi en påmelding! 

Påmeldingslink   - Frist 8. februar.

Skikretsen ønsker utøvere, støtteapparat og arrangør lykke til med helgas MNM

NIF-EPI01, 01