Hopp til innhold

Nominerte til ildsjelpriser i hopp

På vegne av Nord Trøndelag Skikrets hopp/kombinert har vi gleden av å nominere to ildsjeler til den nasjonale kåringen av årets hoppsjel, som skjer i Vikersund, under finalen Raw Air i Vikersund 15. - 17. mars 2024. NTS har nominert Lars Øyvind Moen, som årets frivillig og Jan Skevik som årets ildsjel.

Den innsats som er lagt ned dag ut og dag inn av Lars Øyvind (Namsos IL Hopp) og Jan (Skogn IL), gjennom flere 10 år, er helt enorm. Vi er stolte og evig takknemmelig for den innsatsen dere har lagt ned for norsk hoppsport. Dere er viktige bidragsytere i videre utvikling av hoppsporten i egen klubb, på kretsnivå og på regionalt nivå. Den innsatsen, det pågangsmotet dere to kan vise til står til 20 i stil. Vi er stolte over å ha dere i kretsen vår!

Som nominert vil Jan og Lars Øyvind få billetter, klær og bevertning i Vikersund under Raw Air finalen, i tillegg til et reisetilskudd fra NT Skikrets HK/KK.

Vi krysser fingrene for at dere går til topps på seansen i Vikersund! Dere begge er godt kvalifisert til å bli den som går av med seieren!

nif-epi04, 04