Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 07.01.2017 Til 08.01.2017 Arr. navn Bjorlirennene Arrangør Rauma Alpin Klubb - Alpin Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Vellykket alpinsamling i Høstferien.

Kretssamlingen på Juvass i Høstferien ble en meget god treningssamling. Det meldes om glimrende forhold på breen, strålende sol og meget fornøyde alpinister!

Sesongkort på Bjorli

Det er nå mulig å bestille sesongkort på Bjorli, etter samme betingelser som tidligere sesonger. Klikk for mere informasjon.

Trener 1 kurs - Alpint

Onsdag 5 oktober startes det opp et Trener 1 kurs i alpint i Molde. "Barmarkstrening" er på programmet denne dagen. Videre kurs-forløp blir når snøen kommer.

Skilisens 2016-17

Det er nå mulig å løse lisens for 2016 - 2017. E-post går ut til alle som hadde lisens forrige sesong, og betalingsinformasjon legges på deres sider i min idrett

Alpinsamlinger for U16-U14-U12 og 10 år.

Alpinkomiteen har klart et samlingstilbudet for høsten. Kai Grønningsæter blir vår Hovedtrener for U14-16 gruppen, hvor 18 unge alpinister blir med på opplegget. Første skisamling er på Juvassbreen 09-11 september. Erika H. Tøsse blir Hovedtrener for yngste gruppe.

Barmarksamling alpint.

Stranda Alpin inviterte hele skikretsen til barmarksamling 26-28 august. Nærmere 50 unge alpinister fikk mye god trening i en vellykket samlings-helg. Takk til Stranda Alpin! Fotograf: Arild Ringdal for avisen Sunnmøringen

FIS-listen Alpint 2017

Da er tiden inne for registrering av nye FIS løpere og strykninger, denne gang for alpint sesongen 2016-2017. Klikk for liste over løpere som er registrert i FIS-listen fra MRSK.

NSF-Skitinget

Skitinget vedtok et skidokument med fokus på rekrutterings og frafallsproblematikken. MRSK kommer til å ta tak i dette i løpet av sommeren! Charles Tøsse, fra Stordal IL ble valgt inn i Skistyret, som første representant fra MRSK! Anne C. Enstad ble gjenvalgt i Alpinkomiteen, og Ingrid H. Kjølseth ble valgt inn i Telemarkkomiteen, Gratulerer!

se flere nyheter Vis alle nyheter