Hopp til innhold

Fartssamling Ål 31. januar - 2. februar

Alpinister samt trenere og lagledere i alpinklubber i Buskerud inviteres til fartstrening i regi av Buskerud Skikrets 31. januar til 2. februar. Samlingen gjelder for klassene U12 – U16.

Invitasjon til fartssamling på Ål 31. januar - 2. februar 2024

Alpinister samt trenere og lagledere i alpinklubber i Buskerud inviteres til fartstrening i regi av Buskerud Skikrets. Samlingen gjelder for klassene U12 – U16.

Målet er å gi alle løpere en grunnskolering i fartsdisiplinene med en progresjon i hastigheter, terreng, hopp mm gjennom de 3 treningsdagene.

Dette er som tidligere år en samling der alle klubbene i Buskerud står sammen om å gjennomføre fartsrelatert trening der Buskerud Skikrets organiserer aktiviteten for klubbene.

Detaljert program vil komme når det nærmer seg samling.

Påmelding for løpere og skjer i iSonen innen fredag 26. januar 2024. Ingen etteranmelding eller avmelding etter frist.

Treningsavgift 350,- pr treningsdag.

Hver klubb stiller med minimum to trenere/ansvarlige hver dag. Det må være personer som har erfaring med gjennomføring av trening/renn da disse ønskes brukt på posisjon/poster i løypa. Kretsen dekker heiskort for de som meldes inn som ansvarlige fra klubbene til samlingen.

Som nevnt på høstmøte må også klubbene stille med samme mannskap på posisjon/poster for å kunne gjennomføre 2 x SG renn på lørdag 3. februar som dugnad mellom klubbene. Her inngår det også å hjelpe til med å ta ned utstyr som porter, sikring ol. etter renn er avsluttet.

Ansvarlige fra klubbene meldes inn til Connie Hagen, epost conniehagen@hotmail.com  innen 26. januar 2024.

Kretsen oppfordrer sterkt til at klubbene legger jevnlig til rette for trening med fartsskiene på i perioden frem til treningen og rennene, for å få best mulig utbytte av samlingen.

Link til arrangementet i iSonen: https://isonen.no/event/clpb0c8v0000124w7b9nykq0u

 


Med sportslig hilsen

Buskerud Skikrets Alpinkomite

NIF-EPI03, 03