Hopp til innhold

Mariel Kufaas(17) Har noe stort på gang -

Mariel Kufaas fra Tromsø Slalåmklubb hevdet seg blant de aller beste i senior NM.

Tromsøjenta leverer resultater på løpende bånd for tiden. I senior NM ligger hun jevnt med de aller beste. Dette er fantastiske resultater. 12 plass i lørdagens storslalom er en utrolig sterk prestasjon for en 17 åring – her er konkurransen mot løpere i verdenstoppen og de har hatt noen år å utvikle seg på. Broren Simen leverte en sterk 23. plass på herresiden noe som også er en meget sterk prestasjon.

I søndagens slalom leverte Mariel igjen en meget sterk 7. plass. Det er en utrolig bra i dette selskapet.

I utforrennet torsdag kom Mariel på en 7. plass. Dette er en prestasjon som det står respekt av i en veldig krevende løype.

10. plass i fredagens super G sier mye om de jevne prestasjonene til tromsøjenta. Det er meget bra gjort å levere så jevne resultater på et så høyt nivå i alle grener. Hanna Semb (bardu) kom på 23. plass og Jannike Fieler fra Tromsø slalåmklubb kom på 26. plass i super G rennet.

Tromsø slalåmklubb ble representert med følgende løpere i NM

Mariel Kufaas

Simen Kufaas

Aleksander Johannsen

Jannike Fieler

For Tromsø slalåmklubb er dette historiske resultater. Klubben har ikke vært representert så høyt på resultatlisten i et nasjonalt mesterskap i alpint.

NIF-EPI02, 02