Hopp til innhold

Klar for rulleskiløype på Storelva

Kvaløysletta Skilag har fått tilsagn på 4 millioner kroner fra Kulturdepartementet til rulleskiløype på Kvaløya skistadion

Klubben har i mange år ønsket å bygge rulleskiløype og nå kan dette endelig realiseres. Det er planlagt en to kilometer lang løype, som skal ligge i det samme området som NM på ski arrangeres i januar 2016.

Man planlegger å starte byggingen til våren, når snøen forsvinner og regner med ferdistillelse høsten 2016. Kvaløysletta Skilag har gjort en stor innsats med å planlegge og få gjennomslag for en rulleskiløype.

Det er veldig bra for rekrutteringen å få flere slike løyper. Flere, både unge og eldre løpere, vil kunne trene på rulleski i trygge omgivelser i stedet for ute i trafikken. Dette er veldig bra for langrennssporten!

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix