Hopp til innhold

Skittentind Rando

Skittentind Rando går av stabelen lørdag 2. mai, med tre fjell og tre konkurranser.

skittentind rando nettside

Skittentind Original
LAGKONTKURRANSE (3 PERS)

Tre personer på ett lag. Lett utstyr eller tungt utstyr, jenter eller gutter eller blanda lag. Når skuddet går er det felles start på den spektakulære løypa på ca 1500 høydemeter, som går over fjellene Storsteinnestind (1017 m), Djeveltanna (963 m) og Skittentind (1042 m). Løypekart her

Blodslit og glis. Slik Skittentind Rando alltid har vært

Skittentind Comp
INDIVIDUELL KONKURRANSE 

Skittentind Comp er den krevende solokonkurransen vår. Løpet stiller ekstra krav til alpine ferdigheter og er tilpassa folk med racing- eller lett utstyr, og stor kapasitet. Traseen er lengre: mellom 1800 og 2000 høydemeter, og noe mer krevende. SR Comp er åpent for alle. Dameklasse og herreklasse, og en egen klasse for de som deltar i norgescup i randonee.

Styrkeprøven i nord!

Skittentind Downhill

​​Kinesisk utfor! Fellesstart fra toppen av Skittentind og rett ned. Løyperekord på 3 min og 9 sek. Helt sjukt å se på og en publikumsfavoritt!
Hvis Skittentind Comp er styrkeprøven, så er Skittentind Downhill det store adrenalinkicket!

Kjør så det ryk!