Hopp til innhold

Godt gjennomført KM i Bardu

Bardu IL ski arrangerte i helga kretsmesterskap på ski på Storlømyra skistadion. Det var 355 deltakere på den individuelle konkurransen lørdag og 260 på stafettene søndag. Et veldig bra arrangement og fantastiske skiforhold.

Temperaturen var i dagene fram mot mesterskapet langt under kuldegrensen for aldersbestemte, som er -15 grader. Værgudene hadde imidlertid bestemt seg for å være på Langrenns-Troms side og temperaturen kom opp på rette siden av grensen, med ca -11 grader lørdag  og -5 grader søndag. Alt lå til rette for en fin helg i Bardu.   

Bardu IL skigruppa, som er en erfaren og god arrangør, gjorde det som skulle til for at 355 løpere med familier fikk ei kjempe fin helg på Storlømyra.

Resultater lørdag     
Resultater 2-mansstafett søndag   Resultater 3-mannsstafett søndag

Øverste bilde Gutter 13-16 år: 1. BOIF 2. Senja Ski 1.lag 3. Senja Ski 2.lag. Nederste bilde Jenter 13-14 år: 1. Medkila Skilag 2. Fjell Skilag 3. Tromsø SKL

 

 

NIF-EPI01, 01
NTB scanpix