Hopp til innhold

Fra elghufsintervall i Gapherus

Storsamling i Nordreisa

I morgen, 17/9, braker det løs med rekordstor samling i Nordreisa. Nesten 190 langrennsløpere, skiskyttere og trenere samles til fire dager med gode treninger, konkurranse og trivelig samvær på Storslett.

Nordreisa IL står som teknisk arrangør av samlingen og de har også i år laget et kjempefint opplegg for et rekordstort antall skiløpere og skiskyttere fra hele Nord Norge. Deltakerner er fra 15 år og eldre.

Samlingen er den største i Nord-Norge i skiidretten, hvor de beste løpere fra langrenn og skiskyting møtes og skal trene og konkurrere i fire dager. Det er en viktig arena hvor de yngste har mulighet til å lære av de eldre og langrenn og skiskyting kan utveksle erfaringer.

Programmet inneholder også i år den tøffe elghufsintervallen i Gapherus (se bildet), men på grunn av vegarbeid vil ikke det årlige bakkeløpet på rulleski opp Reisafjellet arrangeres. Det blir i stedet motbakkeløp på beina, med start fra LHL-huset på Storslett og målgang på toppen av Lundefjellet (Andevarden-opp løypa). Her blir det spennende å se om rekordene til Erik Valnes og Agnete Kaaasen på hhv. 19,09 og 23,04 får stå. Løpet går lørdags morgen.

Her er programmet PROGRAM innbydelsen INNBYDELSE og deltakerlisten DELTAKERE

NIF-EPI01, 01