Hopp til innhold

Siste onsdagsrenn Randonèe i Tromsø

- Hvem er raskest Kroken opp?

Skittentind Rando arrangerer i dag siste onsdagsrenn for sesongen. Kveldens løp starter i bunnen av turløypa i Tromsø alpinsenter. Løpet blir av den mer spesielle sorten, da det er åpnet for å stille med både sykkel, joggesko, langrennsski og randoneeutstyr.

Tor Andre Skjelbakken er en av initiativtakerne bak topptur-onsdagsrenn i Tromsø og også en av arrangørene av Skittentind Rando som går av stabelen 3. mai. Kveldens konkurranse blir en uhøytidelig todelt konkurranse, med en vinner opp og en vinner ned.

Løypa er på to kilometer og stiger 410 høydemeter. Flere langrennsløpere og syklister er påmeldt til kveldens konkurranse. Det blir spennende å se hvilken stilart som gå fortest.

Starten går kl. 1900.

NIF-EPI01, 01