Hopp til innhold

Gode resultater for Tromsløpere under Junior Nm på ski i Mo I Rana

Mange gode prestasjoner av løperne fra Troms under junior NM i Mo i Rana i helga, toppet av Silje Theodorsens gull på 5 km friteknikk lørdag.

På den første øvelsen fredag stod klassisk på programmet. Her var fire Tromsløpere på topp 10 lista. Silje Theodorsen med 3. plass i K19/20 og Eirik Valnes fra BOIF på en sterk 4. plass i M18. VM-løperne, Eivind Krane Heimdal og Lovise Heimdal fra Bardu IL fortsatte å vise at de er i norgestoppen, med hhv 6. og 9. plass i den eldste juniorklassen. Johanne Larsen, Lyngen Karnes endte på 18. plass i K 18. Samme plassering fikk Simen Bekkevoll fra Bjerkvik IF i M19/20, en veldig god prestasjon!

De gode resultatene fortsatte på lørdagens friteknikk. Silje Theodorsen med seier i 19/20, som er veldig imponerende etter et par tunge sesonger for Kvaløyslettajenta. I samme klassen kom Lovise Heimdal på 6. plass og Hilde Espnes fra Senja Ski på 19. plass.

I K 18 kom Johanne Larsen, Lyngen/Karnes på en sterk 16. plass. Hun har vært stabilt god denne sesongen og ligger nå som nr. 13 i sin klasse i Statoil Norges for Cup.

Erik Valnes fra Bardufoss OIF fikk nok en sterk plassering i M18 og endte 8. plass i klassen. I den eldste juniorklassen var det Eivind Krane Heimdal som igjen stadfestet sin sterke form med en 6. plass.

På søndagens stafett endte jentenes 1. lag på en sterk 4. plass bare 5 sekunder bak medalje. Laget bestod av 1. Lovise Heimdal 2. Johanne Larsen 3. Hilde Espnes og 4. Silje Thodorsen. 2. laget endte på en 40. plass.

1. laget til guttene ble nr 9. PÅ dette laget gikk 1. Erik Valnes 2. Torgeir Sulen Hovland 3. Edvin Frost og 4. Eivind Krane Heimdal.

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix