Hopp til innhold

Silje til topps i dag - vant minitouren på Gålå

Silje på toppen av pallen i dag, vant med klar margin på 10 km klassisk.

Søndag 30. nov.

Det ble en klar seier til Silje på dagens 10 km klassisk med 22 sekunder ned til 2. plassen.

Anna Svendsen og Marit Robertsen gikk også gode løp og endte på hhv. 17. og 25. plass.

Resultater

I herreklassen var det Rolf Einar Jensen som gikk best av de fra  Nordnorske lagene (Team Veidekke NN og Team SNN). Han endte på en 23. plass på det 15 km klassiske rennet, ett sekund foran Snorri Einarsson på en 25. plass. Den tredje Nordnorske løperne Eirik Solvang endte på et 76. plass.

RESULTATER

Lørdag 29.nov.

Silje gikk inn til nok en 5. plass, bare tre sekunder bak 3.plassen og 23 sekunder fram til formsterke Ragnhild Haga på 1. plass. Tromsøjentene, Marit Robertsen og Anna Svendsen endte på hhv 25. og 26. plass med bare ett sekunds mellomrom i mellom dem.

I herreklassen viser Snorri Einarsson at formen er bra med sin 16. plass på 10 km friteknikk. Også her med små tidsdifferanser til plasseringer oppover på lista. De øvrige Nordnorske løperne fikk følgende plasseringer:

37. Rolf Einar Jensen.  56. Eirik Solvang, 93. Morten Teksnes og 133. Erlend S Skippervik.

Fredag 28. nov.

Silje ble nr 5. på prologen og fortsatte med sterke løp i kvart- og semifinalen på hhv. 2. og 4. plass. I finalen endte hun på 5. plass og var beste løper i U23. 

De andre Troms-jentene Anna Svendsen, Tromsø Skiklubb Langrenn og Marit Robertsen, Kvaløysletta Skilag gjorde også sine saker veldig bra på Sprinten. Anna endte på en 19. plass og Marit på en 27. plass.

Snorri Einarsson fra Tromsø SKL viste også god form. Han endte til slutt på 22. plass, med fall i kvartfinalen. De andre Nordnorske resultatene ble 40. Rolf Einar Jensen, 72. Erlend Skippervik Sætre, 92. Morten Teksnes og 130. Eirik Solvang.

I morgen fortsetter det med Sprint for juniorer. Her har Troms en løper på startsterken, Barduløperen Lovise Heimdal.

Søndag er det klassisk 10 km for kvinner og 15 km for menn også det Norges Cup.

 Følg med her: RESULTATER

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix