Hopp til innhold

Hovedlandsrennet 2017

3.-5. mars 2017 går Hovedlandsrennet av stabelen og det er idrettslagene Tolga og Vingelen som står som arrangør.

Hovedlandsrennets nettside       Påmeldte 

Troms Skikrets reiser som vanlig med stor tropp til Hovedlandsrennet. Det er åpent for alle som er født i 2001 og 2002 å delta. Vi stiller med reiseledere og smørere ihht antall løpere som melder seg på.

Påmelding til rennene gjøres av hver enkelt i Min idrett, frist for påmelding er 23. februar. Det bestrebes at alle får gå stafett. Kretsen har meldt på stafettlag (dersom man ikke fyller opp lagene blir noen å gå på mix-lag med andre kretser, mest sannsynlig Finnmark).

Tolga ligger sentralt plassert mellom regionsentrene Røros og Tynset. Kretsens reiseopplegg blir fly til Gardermoen og tog videre til Tolga. Hver enkelt bestiller flybillett.
Kretsen har bestilt gruppebillettt med toget tur/retur Gardermoen-Tolga. Billettene hentes ut på Gardermoen av reiseleder.

Det innbetales kr 3000,- pr løper i reiseforskudd til Troms skikrets konto 4715.02.03003. Dette gjøres enten av løper eller klubb (sjekk hva som gjelder for din klubb).

Smøreinfo før avreise
Alle utøverne må sørge for å ha merka opp festesonen på alle klassiskskiene sine tydelig før avreise. Da minst to streker foran og to bak, for tørrvoks og klister. Evt. målt ulike camhøyder som er merka foran og bak.
Alle skiene som skal jobbes med på Tolga skal selvfølgelig være rengjorte og rubba festesonen før avreise. Merk ski og staver med navn og mobilnr.
Legg en hard LF evt HF på de skiene som skal brukes. Treningsski trengs ikke gjøre noe annet med enn rengjorte til festelegging. 
Alternative HF på skiene før avreise: Swix HF6, Briko HP3 violett, Swix Marathon hvit evt andre merker i samme hardhet. Fordeling av løperne på de forskjellige smørerne vil bli gjort når vi kommer til Tolga.

Utreise 1. mars
Fly:                                   Tog fra Gardermoen til Tolga:

TOS-OSL  kl. 15.30          kl. 18.59 - 23.14 
EVE-OSL  kl. 10:40         kl. 14.59 - 19.08
BDU-OSL kl. 06:40         kl. 10.59 - 15.06  

togtider NSB

Hjemreise 5. mars 
Tog fra Tolga til Gardermoen    Fly fra Gardermoen:
Kl. 12.40 - 17.01                                     OSL-EVE kl. 20.20  
Kl. 14.33 - 19.01                                     OSL - TOS kl. 21.45 + OSL - BDU kl. 21.15 

Det er bestilt plass på Tolga skole som er gangavstand til skistadion. Arrangøren har lagt godt til rette for oppholdet på skolen, med full kost og det er madrasser. Alle må ta med sovepose.

Kart over tolga sentrum

Reiseledere:
Pål Reidar Martinsen, Øverbygd IL
Kirsten Andberg, Kvaløysletta SL
Liza Goodwin, kretstrener
Smørere:
Stein Morten Gulbrandsen, Bardufoss & OIF
Anders Nordgård, Medkila SL (og sekundant)
Kenneth Daleng, Salangen IF
August Sundheim, Tromsø SKL
Øyvind Hansen, Medkila SL

NIF-EPI02, 02