Hopp til innhold

Uttakskriterier til sesongen 16/17 (Malene B. Haukøy)

Uttakskriterier

Uttakskriterier til VM 2017

For sesongen 2016/2017 tar NSF Randonee ut løpere til Verdensmesterskapet som går av stabelen i Italia (Transcavallo) 23. februar til 2. mars.

Uttakskonkurranser
9. desember, Romsdal – sprint
10. desember, Romsdal – individuell

Uttaket vil bli tatt på bakgrunn av resultater i de nasjonale uttaksrennene (Romsdalen), internasjonale resultater (Font Blanca, Andorra), holdninger, prioritering/satsning og ambisjoner. I tillegg vil det bli gjort en strategisk totalvurdering av uttakskomiteen som også vil ligge til grunn for uttaket.

Tropp
Troppen til VM vil bestå av maks 8 utøvere. Uttakskomiteen kan velge å ta ut en mindre tropp, hvis man mener at dette er det beste for laget.

Juniorer og Espoirs som har ambisjoner om å kvalifisere seg til VM må delta på breddesamlinga i Sogndal samt uttakskonkurranser i desember (Romsdal). Konkrete resultatmål for junior/espoirs vil bli utarbeidet før uttaksrennene, slik at det vil ligge et konkret tidsmål etter seniorene som krav.

Utøverne blir kontaktet før laguttaket offentliggjøres. Komplett tropp til VM offentliggjøres senest tirsdag 25.januar. Det må påberegnes en egenandel for utøvere som blir uttatt til VM.

Uttakskomiteen består av: Martin Gjøra, Martin Bartnes og Mikkel Frodahl.
Eventuelle klager på uttak rettes skriftlig til Mikkel Frodahl.

Eventuelle spørsmål om uttaksprosedyren rettes til Mikkel Frodahl, mob 918 26 137, e-post mikkel.frodahl@hotmail.com 

nif-epi04, 04
NSF