Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Bjorli start sesong

Norgescupstart på Bjorli

Det er duket for sprint, barneskirenn og individuell under norgescupstart i randonee på Bjorli andre helg i desember.

Utstyrsordningen 2017

Det er igjen mulig for idrettslag og særforbund å søke om spillemidler til utstyr. I år skal 34,4 millioner kroner fordeles – en økning på fem millioner kroner fra i fjor.

Rikholdig program

Programmet på arrangør- og anleggsseminaret 13.-15. oktober er svært innholdsrikt.

Blir en del av ungdoms OL

- Det at randonee blir en del av ungdoms OL i 2020 er en stor anerkjennelse for randonee og en viktig milepæl i prosessen med å få randonee på OL-programmet i 2022, forteller Martin Hanem Bartnes i randoneeutvalget i Norges Skiforbund.

Skiforbundets nye fagportal

Fagside med informasjon og tips og ideer for trenere, ledere, utøvere, foreldre og arrangører innenfor barne- og ungdomsidretten.

Skitinget

Innkalling til ekstraordinært skiting

Styret i Norges Skiforbund besluttet i styremøte nr. 9 (2016-2018), sak 117, å innkalle til ekstraordinært skiting med valg av leder og nestleder til alpinkomiteen som sak.

Dynafit Romsdal Rando 25.mars

Romsdal Randoneeklubb inviterer til toppturkonkurranse i Romsdalen lørdag 25.mars. Tar du utfordringen til 2500 høydemeter over de 3 fjellene Galtåtind (1124moh), Søre Klauva (1348moh) og til slutt Kirketaket (1439moh) i godt merket løype?

Stjernene raskest på Kårvatn

Ingen kunne tukte de største stjernene under helgas Randoneecup på Kårvatn, men lokalt engasjement og gode prestasjoner var ikke vanskelig å finne.

Randoneecup på Kårvatn 18.-19.feb

Kommende helg arrangerer Todalen IL randoneecup på Kårvatn, med individuell konkurranse på lørdag, og vertikal på søndag. En av verdens beste randonee- og utholdenhetsutøvere Kilian Journet stiller til start, så her skal det være noe å bryne seg på for både toppidrettsutøver og mosjonist.

Historisk Trener 1-kurs i randonee

Forrige helg ble dette kullet historisk som de første deltagerne på Trener 1-kurs i randonee noen sinne. Svært gledelig med deltagere fra Vadsø i nord til Oslo i sør. En flott og lærevillig gjeng med solid pågangsmot!

Foto: ISMF

De to første verdenscuphelgene

De første to verdenscuphelgene i randonee er nå over, henholdsvis i Andorra og Cambre d’Aze i Frankrike. Der har de norske utøverne konkurrert i to individuelle renn, en vertikal og en sprint.

Reisebrev fra høydeopphold

To av våre landslagsutøvere, Lars Erik Skjervheim og Glenn Tore Løland, har tilbringt de siste 17 dagene på høydeopphold i Cervinia i Italia for å forberede seg best mulig til verdenscupstart i Andorra 21.januar. De har sendt et lite reisebrev hvor de forteller om oppholdet.

NIF-EPI03, 03
NSF