Hopp til innhold

Vinnere av randoneecupen 2015/2016

Forrige helg ble randoneecupen avsluttet med Skittentind Rando. Dette var den siste av i alt åtte konkurranser i randoneecupen denne sesongen.

Da randoneecupen ble avsluttet forrige helg ble også årets sammenlagtvinnere kåret. Med god seiersmargin til nestemann på lista var det Malene Blikken Haukøy, Høyang IL og Glenn Tore Løland, NTNUI som stakk av med sammenlagtseieren. Malene har fire seiere og én andreplass, mens Glenn Tore har én seier. Han har til gjengjeld deltatt i samtlige konkurranser, noe som vitner om hans store interesse for randoneekonkuranser og sporten.

Videre på sammenlagtlistene i dameklassen følger Gjertrud Hovdenak, Romsdal Randoneeklubb og Ingrid Stengård, Trondheim Randoneeklubb. På herresiden ble Sindre Hoff nummer to, mens Håkon Klerud Johannessen, Romsdal Randoneeklubb fulgte opp på en tredje plass.

På juniorsiden ble det en solid seier til Sondre A. Svendsli fra Eidsvågen IL, han har vunnet seks av åtte konkurranser. På andreplass fulgte Lars Osland Øygard, Høyang IL. Julie Slåen Vognlid fra Oppdal IL vant randoneecupen for damer junior. 

NIF-EPI02, 02
NSF