Hopp til innhold

Foto: Alperittet

Duket for ny folkefest på Stranda

Alperittet har blitt et årlig arrangement på Stranda og tradisjonen tro er det nytt renn i år. Lørdag 27. februar går et nytt alperitt av stabelen, 11 år etter premieren.

År etter år er det en vanvittig dugnadsinnsats både fra folk og maskiner som står på for at Alperittet skal kunne arrangeres og i år er intet unntak. Neste lørdag står mange spente deltagere på startstreken klare for å kjøre ned den 6200 meter lange løypa fra Roaldshorn, 1230 meter over havet, og ned til rådhuset og kulturhuset i Stranda sentrum. Nå står hele bygda på hodet for å legge til rette for folkefest på Sunnmøre.

I år kan du i tillegg til å kjøre det tradisjonsrike rittet også utfordre deg selv i Chinese downhill. Fredag ettermiddag, dagen før hovedrennet, varmer de opp med chinese downhill fra Roalden og ned til bunnstasjonen på fjellet. Reglene er enkle, førstemann ned vinner! De som allerede er påmeldte til Alperittet kan legge til påmelding til downhillkonkurransen på samme sted. Som fredagens røde tråd blir det selvsagt afterski på Stova med kinesiske vårruller og premien til vinneren er middag for to på kinesisk restaurant.

Bli med på Sunnmøres store skifest og meld deg på Alperittet og Chinese Downhill!

For påmelding, se arrangørens nettside.

NSF