Hopp til innhold

Romsdal Rando 21.mars

Lørdag 21.mars er det duket for den første offisielle utgaven av Romsdal Rando.

Romsdal Randoneeklubb og Isfjorden IL inviterer til toppturkonkurranse i Romsdalen lørdag 21.mars. Tar du utfordringen? Løypa går over til sammen 2500 høydemeter, og fjellene Galtåtind (1157moh), Søre Klauva (1348moh) og til slutt Kirketaket (1439moh) skal bestiges. Løypa er godt merket, og løpet passer for både trente mosjonister og toppturentusiaster. Det vil være egen fellesstart for mosjonister, og egen for konkurranseklasse.

De tre toppene i Isfjorden er de fineste i området med fantastisk utsikt, og løypa legges litt utenom det som vanligvis blir gått. Initiativtaker Ola Hovdenak i Romsdal Randoneeklubb arrangerte testutgave av rennet med 40 deltakere i fjor, og håper på nærmere 100 deltakere i år. Ved dårlig vær og eventuell skredfare kan løypetraseen endres. Sikkerheten står selvfølgelig i høysetet, og Isfjorden IL hjelper til slik at det blir en trygg og sikker gjennomføring av rennet.

Alle deltakere må minimum ha søker/mottaker, søkestang, spade, vindtette klær og hjelm. I konkurranseklassen brukes det racingutstyr eller tilnærmet racingutstyr. I mosjonsklassen er det vanlig toppturutstyr som gjelder.

Flotte premier, både til de beste i konkurranseklassen og uttrekkspremier som trekkes ut blant samtlige deltaker i mosjon og konkurranse. Det kan nevnes 20.000,- i premiepenger.

Praktisk info
- Mosjonsklasse med fellesstart kl 10:00.
- Konkurranseklasse med fellesstart kl 12:00.
- 2 klasser: Dameklasse og herreklasse fra 16 år og oppover.
- 400,- i startkontingent.
- Drikkestasjoner underveis.
- Alle som deltar er med i trekningen av mange flotte gavepremier levert fra våre sponsorer. - 20.000,- i pengepremier i konkurranseklassen i dame- og herreklassen.
- Garderober i Isfjordhallen etter målgang.
- Ved spørsmål, ta
kontakt på telefon 971 47 088.

Kart
Høydeprofil

Foto: Daniel Kvalvik

nif-epi04, 04
NSF