Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Dynafit Romsdal Rando 25.mars

Romsdal Randoneeklubb inviterer til toppturkonkurranse i Romsdalen lørdag 25.mars. Tar du utfordringen til 2500 høydemeter over de 3 fjellene Galtåtind (1124moh), Søre Klauva (1348moh) og til slutt Kirketaket (1439moh) i godt merket løype?

Stjernene raskest på Kårvatn

Ingen kunne tukte de største stjernene under helgas Randoneecup på Kårvatn, men lokalt engasjement og gode prestasjoner var ikke vanskelig å finne.

Randoneecup på Kårvatn 18.-19.feb

Kommende helg arrangerer Todalen IL randoneecup på Kårvatn, med individuell konkurranse på lørdag, og vertikal på søndag. En av verdens beste randonee- og utholdenhetsutøvere Kilian Journet stiller til start, så her skal det være noe å bryne seg på for både toppidrettsutøver og mosjonist.

Historisk Trener 1-kurs i randonee

Forrige helg ble dette kullet historisk som de første deltagerne på Trener 1-kurs i randonee noen sinne. Svært gledelig med deltagere fra Vadsø i nord til Oslo i sør. En flott og lærevillig gjeng med solid pågangsmot!

Foto: ISMF

De to første verdenscuphelgene

De første to verdenscuphelgene i randonee er nå over, henholdsvis i Andorra og Cambre d’Aze i Frankrike. Der har de norske utøverne konkurrert i to individuelle renn, en vertikal og en sprint.

Reisebrev fra høydeopphold

To av våre landslagsutøvere, Lars Erik Skjervheim og Glenn Tore Løland, har tilbringt de siste 17 dagene på høydeopphold i Cervinia i Italia for å forberede seg best mulig til verdenscupstart i Andorra 21.januar. De har sendt et lite reisebrev hvor de forteller om oppholdet.

NSF