Hopp til innhold

Henrik Buck Bryn og resten av Hagahogget Låmlag inviterer til NM i Asker 2. til 3. mars. Her fra verdenscupavslutningen i Slovenia forrige uke (Foto: Morten V. Eriksen).

Ikke lenge igjen til NM

Norgesmesterskap i sprint og parallell går av stabelen 2. og 3. mars i Asker. Påmeldingsfrist er 27. februar.

– Vi håper å se mange i bakken. Det ser ut til å bli gode forhold, så nå er det bare å glede seg, sier rennleder, Rolf Bryn. 

Sammen med Hagahogget Låmlag ønsker han telemarksmiljøet velkommen til årets NM i sprint og parallell. Begge rennene foregår i Vardåsen.

Minnerenn og NM 

Første disiplinen ut er sprint lørdag den 2. mars. Rennet er også Mikkel Gunnerøds Minnerenn. 

– I tillegg til å være en konkurranse for de beste, har vi i dette rennet også et tilbud til de aller minste, sier Rolf. 

Etter sprinten på lørdag vil det være en uformell aktivitet i bakken. Følg med på Facebook-arrangementet for mer informasjon og oppdateringer. 

Parallell søndag

Søndag 3. mars blir det NM i parallell. Les invitasjonen fra arrangøren her. Der finner du program for helgen samt andre viktige opplysninger

Påmelding skjer på MinIdrett, og startkontigenten betales til konto 7129.10.38594, Hagahogget Låmlag. Hugs at fristen for å melde seg på er onsdag 27. februar.

Det er reservert rom på Quality Hotel Leangkollen. Mer informasjon finner du i invitasjonen fra arrangøren. På hotellet blir det også arrangert felles middag lørdag kveld for de som ønsker. Hugs å melde deg på. 

For spørsmål om rennet kan du ta kontakt med rennleder Rolf Bryn, rolf.bryn@nordea.no, eller tlf. 90196476

NIF-EPI01, 01