Hopp til innhold

Sivert Hole her foran, måtte se seg slått av Trym N. Løken

Spennende NC-parallell på Gålå

Det ble en fartsfylt parallell på Gålå med mange jevne dueller.

Lørdagens Sprint ble etterfulgt av Parallell på søndag, hvor begge renn hadde NC-status.

I senior herrer ble det særdeles spennende og i finalen lå Sivert Hole fra Åndalsnes IF lenge foran Trym Nygaard Løken fra Bækkelaget SPK, men Trym kjørt klokt på slutten og kom først i mål. Bronsefinalen ble vunnet av Kristian Lauvik Gjelstad fra Morgedal IL foran Amund Møster Haugen fra Fjellguten IL.
Guro Helde Kjølseth fra Rival Spkl fikk i senior kvinner liten konkurranse og sikret seg maks NC-poeng.

Junior-klassene ble minst like spennende og i dameklassen vant Andrea Fiskaa Haugen fra Luster telemark, foran Kaja Bjørnstad Konow fra Hagahogget Låmlag. Tredjeplassen gikk til Gøril Strøm Eriksen fra Bækkelaget SPK foran Mille Marie Gunnerød fra Hagahogget Låmlag.
Junior herrer ble vunnet av Brage Osen Gjølberg fra Morgedal IL knepent foran Jacob Alveberg fra Bækkelaget SPK. Bronsen gikk til Iver Hexeberg fra Hagahogget Låmlag foran Jon-Steinar Solstad Alme fra Eidsvåg IL.

Neste NC renn er Vrådal 12-13/1 med NC Sprint lørdag og NM Klassisk søndag.

Link til resultater (kommer)

(Tekst/foto: Morten V. Eriksen)

NIF-EPI02, 02
NSF