Hopp til innhold

Klart for sesongstart og skileik på Gålå

Sesongens første Norgescuprenn går av stabelen på Gålå den 15. og 16. desember. Her finner du all nødvendig informasjon.

Norgescupen er i gang lørdag morgen kl. 09. Da er det duket for sprint.

– Det blir morgenrenn lørdag 15. desember, og vi satser på å være ferdig til kl. 13. Da inviterer vi alle løpere og støttespillere til en mini-festival med et budskap om spre skiglede, sier arrangør, Bjarne Ringstad. 

Han forteller at det blir jibbekurs med TeleJohn (John Olav Folkestad Førland), nybegynneropplegg og skidemo, aktivitet med skredsøker og skilek for de yngste med tidligere landslagskjører, Anne Marit Enger. Første renndag avsluttes med tacobuffet i varmestua kl. 19. 

Lørdag og søndag vil også Telemarknedslaget være tilstede på Gålå. Hengeren er full av utstyr til telemarkskjøring. Hos telemarknedslaget kan man teste gratis telemarkutstyr for barn, ungdom og voksne.

Søndag blir det parallell med oppstart kl. 10. Informasjon om tidspunkt for premieutdeling kommer etterhvert. 

Påmeldingsfristen til Norgescupen på Gålå er neste onsdag (12.12).

Arrangementet er dugnadsbasert, og alle som kan være støtteapparat kan sende en melding til rennleder, Rolf Bryn: tlf. 90196476

Overnatting må bookes gjennom Gålå booking. Fortell at du er med i Norgescupen når du ringer for å bestille. De kan nås på tlf. 21 422 522 

Velkommen til Gålå!

nif-epi04, 04
NSF