Hopp til innhold

Sivert Hole neste på hjemmebane på Bjorli

På norsk snø igjen

Landslaget er endelig i gang på norsk snø og selv om det er lite snø på Bjorli meldes det om gode forhold og bra kvalitet på treningen.

Våre utøvere trener i trasè sammen med alpinister fra Oppdal og det gir bra matching.

Årets sesong starter offisielt med første WC-renn i Chamonix rett over nyttår så det blir bra med internasjonal matching i form av treningsrenn i Hintertux siste helgen i november. Da er det Freeheeler-festival og mange landslag har sine treningssamlinger. "Det er alltid litt spenning foran det første WC-rennet" sier sportssjef Per Olav Tangen, og fortsetter "men denne sesongen blir det en ny vri med Freeheeler-rennet før alvoret begynner i januar".

Men først skal samlingen på Bjorli fullføres. Med på samlingen er på herresiden Trym Nygaard Løken, Sivert Hole, Kristian Lauvik Gjelstad, Henrik Buck Bryn, Erik Kvernberg og Amund Møster Haugen. På damesiden har Gurø Helde Kjølseth fått besøk av Gøril Strøm Eriksen.

Terminliste WC
Freeheeler Hintertux

Tekst: Morten V. Eriksen

NIF-EPI03, 03
NSF