Hopp til innhold

Trippel andreplass til Mathilde på Rjukan

Mathilde Olsen Ilebrekke kjørte inn til sin tredje andreplass på like mange dager på Rjukan. På dagens parallell leverte hun sterk kjøring helt inn til finalen.

Siste dag av verdenscupen på Rjukan holdt samme standard som de andre dagene. Blå himmel, strålende sol og et ivrig publikum lagde en fantastisk atmosfære for utøverne som konkurrerte i parallell. 

Mathilde Olsen Ilebrekke ble beste norske med en andreplass, hennes tredje på tre dager på Rjukan. 

 - Jeg er veldig godt fornøyd med trippel andreplass på Rjukan. På begge sprintene var jeg nær Amelie, men i dag var jeg lenger unna å matche henne i finalen i parallell. Foran verdenscupfinalen neste uke skal jeg fortsette med den gode kjøringa jeg har vist på hjemmebane, men jeg skal også terpe på detaljer i skøytedelen, sier en fornøyd Ilebrekke.

Trym Nygaard Løken ble beste norske av herrene på en fjerdeplass. Et lite feilskjær i bronsefinalen kostet han verdifull tid i duellen mot sveitsiske Nicolas Michel. 

På mandag reiser de norske utøverne til Sveits for den aller siste verdenscuprunden. Etter mye god kjøring på hjemmebane, håper de nå at sesongens første verdenscupseier kanskje kan komme i WC-finalen. 

NIF-EPI03, 03
NSF