Hopp til innhold

Trym og Mathilde på pallen!

Trym Nygaard Løken og Mathilde Olsen Ilebrekke fulgte opp plasseringene fra forrige parallell med hver sin tredje plass i Espot i dag.

I hard konkurranse med verdens beste telemarkkjørere kjørte Løken og Ilebrekke inn til hver sin tredje plass på dagens parallell. Etter et langt utenlandsopphold med tre World Cup-runder på rad, har utøverne fått testet formen over lang tid. De norske utøverne har gjennom flere konkurranser vist god form og kjøring. 

Mathilde Olsen Ilebrekke har kjørt svært stabilt i verdenscupen og tok i dag sin åttende pallplass denne sesongen, den sjette i løpet av oppholdet i Frankrike og Espot. Trym Nygaard Løken har vært svært nærme pallen i flere av konkurransene den siste tiden, og i dag tok han steget opp. Han forsvarte dermed tredje plassen fra parallellen i La Plagne forrige uke. 

Nå blir det en pause i verdenscupen fram til 27.-28. februar. Da er det ny World Cup-runde i /Bad HindelangOberjoch. Før den tid skal de norske løperne, sammen med flere av verdens beste telemarkkjørere, vise frem sporten i Ungdoms-OL på Lillehammer. Et stort steg mot målet om å få telemark inn på det olympiske programmet!

Se resultatlister fra dagen her:
Kvinner
Herrer

nif-epi04, 04
NSF