Hopp til innhold

Fortsetter å prestere!

Mathilde Olsen Ilebrekke kjørte inn til nok en andreplass på dagens sprint og fortsetter den stabile kjøringen.

Dag to i Spania ble nok en jubeldag for Mathilde Olsen Ilebrekke. Hun kjørte inn til en andreplass på sprinten, rett bak suverene Amelie Reymond. Det er Ilebrekkes sjuende pallplass så langt i sesongen.

 - Jeg er godt fornøyd med å gjennomføre etter planen i en meget krevende og vanskelig løype. Det var bratt og isete. Jeg taklet bra punktet i løypa som felte flere av konkurrentene, og selv om det var vanskelig er det gøy med stor fart og en ny andreplass, sier Ilebrekke.  

Det ble en tøff dag for gutta som i tillegg til sprinten, måtte kjøre klassisk på nytt etter gårsdagens avlysning. Beste norske i både klassisk og sprint ble Ådne Kristenstuen på henholdsvis 8. og 6.plass. 

Her er resultatlister fra dagens konkurranser:
Klassisk, herrer
Sprint, kvinner
Sprint, herrer

I morgen er det klart for parallell på siste konkurransedag i Spania.
Følg rennet her. 

NIF-EPI01, 01
NSF