Hopp til innhold

Guro og Trym på pallen!

Guro Helde Kjølseth og Trym Nygaard Løken sørget for nok en god norsk dag i verdenscupen i Bad Hindelang, da de kjørte inn til hver sin tredje plass på parallellen.

Helde Kjølseth tok med dagens tredjeplass sin andre pallplass i verdenscupen, og det på to dager. Hun ser ut til og trives i de tyske løypene og leverte solid kjøring enda en gang. 

 - Det var utrolig gøy å få en pallplass til. Alle heatene var veldig spennende og i dag hadde jeg heldigvis marginene på min side. To pallplasser på to dager er jo helt ufattelig, så jeg er veldig fornøyd med helgen, sier Helde Kjølseth. 

Nygaard Løken klatret oppover på resultatlistene fra gårsdagens femteplass, og tok en sterk tredjeplass bak franskmannen Phillip Lau og Tobias Mueller som konkurrerte på hjemmebane i Tyskland. Nygaard Løken møtte lagkameratene Sivert Hole og Ådne Kristenstuen i henholdsvis 16.- og 8.delsfinalene. 

 - Det var veldig røffe og krevende forhold i dag, blant annet fordi det var varmt. Da blir det vanskelig for arrangøren å holde løypa hard og fin. Jeg møtte dessverre Sivert og Ådne i delfinalene og det er alltid kjedelig og måtte kjøre mot en fra sitt eget lag, men sånn er gamet. Ellers var kjøringen, hoppingen og skøytingen mye bedre i dag sammenlignet med gårsdagen, sier Nygaard Løken. 

Nå flytter det norske laget seg fra Bad Hindelang/Oberjoch i Tyskland til Golte i Slovenia. Der venter to nye sprintrenn for utøverne, og de stiller fulle av selvtillitt på startstreken 2. og 3.mars. 

Resultatlister, parallell:
Kvinner
Herrer

NIF-EPI01, 01
NSF