Hopp til innhold

Åtte utøvere til WC i Tyskland og Slovenia

NSF sender åtte utøvere til verdenscupen i Bad Hindelang/Oberjoch og Golte neste helg.

Norge stiller med åtte utøvere i verdenscuprundene i Tyskland og Slovenia fra 27.februar til 3.mars.

Disse er tatt ut:
Mathilde Olsen Ilebrekke, Nordre Land IL
Thea Smedheim Lunde, Ullensaker Skiklubb
Guro Helde Kjølseth, Nordre Land IL

Trym Nygaard Løken, Bækkelaget SK
Ådne Kristenstuen, Nordre Land IL
Sivert Hole, Åndalsnes IF
Amund Møster Haugen, Fjellguten Skilag
Henrik Buck Bryn, Hagahogget Låmlag

 - Vi reiser med et sterkt lag til WC i Tyskland og Slovenia. Jentene har vært sitt NM-gull og Henrik og Trym har tatt storeslem i henholdsvis junior- og senior-NM denne sesongen. Henrik må dessverre reise hjem etter Tyskland på grunn av skole, men kjører i Bad Hindelang/Oberjoch. Han presterte meget godt i siste WC-runde og under jr.VM i Frankrike. Trym har hevdet seg i toppen så langt verdenscupen og de andre gutta presterer jevnt og tar hele tiden nye steg. Amund var litt uheldig under NM, men viste i Frankrike at han kan kjøre ekstremt fort når alt klaffer. For han blir dette nyttig erfaring og læring før en eventuelt verdenscup på hjemmebane på Rjukan, sier landslagssjef Martin Gjøra. 

Programmet for: 
Bad Hindelang/Oberjoch

27.februar, sprint
28.februar, parallell
Golte:
2.mars, sprint
3.mars, sprint

NIF-EPI02, 02
NSF