Hopp til innhold

NC Sprint i Sogn

Lørdag konkurrerte telemarkkjørere fra hele Norge i NC Sprint.

I strålende solskinn ble NC Sprint arrangert i Sogn og det ble en vellykket dag for telemarkkjørere i alle aldere. På et noe utfordrende føre fikk flere av løperne testet grensene under dagens konkurranse. 

 - Det var hardt og isete og jeg tror mange fikk pushet grensene i de bratteste hengene i dag. Det var mye god skikjøring hos de rutinerte kjørerne, men også hos de yngre i aldersbestemte klasser, sier en fornøyd landslagssjef Martin Gjøra. 

Resultater finner du på www.eqtiming.no
Aldersbestemte klasser. 
Kvinner, junior og senior.
Herrer, junior og senior.

Luster Telemarkklubb og Syril Telemark arrangerer ikke bare NC denne helgen. I morgen går også startskuddet for NM Klassisk. 

NIF-EPI03, 03
NSF