Hopp til innhold

Mathilde fortsetter å kjempe i toppen!

I første World Cup-runde i Les Contamines viste Mathilde Olsen Ilebrekke med dagens andre plass at hun er med og kjemper om topplasseringene.

Ny dag med konkurranser i Frankrike, og det norske laget la inn en solid innsats for å gjøre det tøft for konkurrentene. Beste norske i dag var Mathilde Olsen Ilebrekke med sin andre plass, og jenta fra Sandefjord fortsetter å kjempe om de gjeveste plasseringene. 

 - Jeg er kjempe fornøyd med kjøringen i dag, spesielt andre omgang. Det var litt mer sving i løypa i siste omgang, og det liker jeg godt. Det er mange som kjører bra og det er ingen selvfølge at jeg kjemper i toppen, så jeg er veldig glad for at det klaffet i dag, sier Ilebrekke. 

Det norske laget har tilbragt i underkant av en uke i Frankrike, og det er tøffe og lange dager for løperne med mange konkurranser. Derfor er det ekstra imponerende at utøverne, spesielt de yngre, fortsetter å imponere i både verdenscupen og junior-VM dag etter dag. 

 - Jeg synes hele laget viser seg fram i dag, og det er imponerende kjøring fra samtlige. Det er også utrolig artig å se at utøverne, og spesielt juniorene våre, presterer så bra blant verdens beste telemarkskjørere. Det lover godt for fremtiden til norsk telemark, sier sportssjef Jo Mork. 

Trym Nygaard Løken var best av de norske guttene og endte til slutt på en fjerde plass, etter å ha kjørt seg opp en plass fra første omgang. 

Resultatlister:
Kvinner
Menn

NIF-EPI03, 03
NSF